kit-tigara-electronica
kit-tigara-electronica

Atunci cand te hotarasti sa treci de la tigara normala la cea electronica, s-ar putea sa te lovesti de o serie de probleme si de indicizii. Pana la urma, trebuie sa tii cont de vaporizatoare, lichide, baterii si o multime de accesorii si elemente cu care nu ai intrat niciodata in contact.

Din fericire, optiunile de tigari sunt numeroase. Doar cand descoperi categoria de tigari electronice dai peste zeci de modele care mai de care mai interesante.

Daca nu ai mai incercat pana acum o tigara electronica si vrei sa iti construiesti o experienta cat mai buna, iata ce trebuie sa faci.

1. Alege dispozitive pentru incepatori! O tigara electronica de unica folosinta poate sa fie cea mai buna varianta daca esti la inceput, pentru ca te va obisnui cu activitatea de a vapa. Dupa ce te-ai convins ca tigara electronica este pentru tine, trebuie sa cauti un kit pentru incepatori. Exista sute de modele usor de folosit, asadar, nu vei avea prea mari probleme in acest sens.

2. Alege aroma. Mult mai importanta decat tigara este aroma pe care o alegi. Spre deosebire de tutun, tigara electronica iti ofera posibiltiatea de a alege intre sute de arome, unele de tutun, altele dulci si fructate.

3. Asigura-te ca stii cum sa folosesti produsul pe care l-ai cumparat. Citeste cu atentie instructiunile, asigura-te ca este montat corect si invata sa vapezi. In principiu, modul in care tragi in piept tutunul poate sa fie diferit de modul in care tragi in piept lichidul tigarii.

Exista mai multe variante de tigari electronice

Revenind la alegerea tigarii, ai doua optiuni mari : tigara standard  si mod-urile sau tigarile cu functii avansate.

Tigara standard este pentru cei care doresc o senzatie asemanatoare fumatului> Este prevazuta cu rezervor petnru e-lichid, are baterie de putere destul de mare si este formata din baterie si cleatromizor.  Este o solutie ieftina care permite inlocuirea rapida a componentelor.

Tigara de tip mod este mai complexa si ofera un control mai mare asupra vapatului. Este folosita doar de vaperii avansati care isi doresc senzatii cat mai intense.

Cea mai buna varianta de a alege tigara potrivita pentru tine este sa te informezi foarte bine pe internet, dupa care sa ceri parerea unui alt vaper. In felul acesta te vei apropia de solutia perfecta. Daca nu o gasesti din prima, este bine sa mai incerci. Pana la urma vei putea trece de la fumat la vapat si vei ajunge sa iti placa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *