microfon-spion
microfon-spion

Iti este frica sa fii ascultat de catre cineva? De cele mai multe ori poti sa stai linistit! Cazurile in care  sunt plantate dispozitive spion pentru ascultarea unor persoane sunt destul de putine. Totusi, exista, in conditiile in care sunt din ce in ce mai multe magazine care vand microfoane spion, camere spy si o multime de dispozitive destinate spionajului.

Daca ai impresia ca esti ascultat, iata ce trebuie sa faci pentru a indeparta orice urma de indoiala:

Gandeste-te daca ai ceva de ascuns

Daca detii informatii importante, atunci este posibil ca o alta persoana sa fie interesata de ele, motiv pentru care ar trebui sa iti faci griji. Daca nu ai nicio informatie importanta, atunci sansele de a avea un microfon spion instalat la birou sau acasa, sunt minime.

Daca exista suspiciuni insa, este timpul sa cauti. Focuseaza-te, in primul rand, pe obiecte uzuale. Cauta microfoane spion in routerul wi-fi, in prelungitoare, in odorizant, in aparatul de aer conditionat si in lucruri la care nu te-ai fi gandit pana acum.

Cele mai suspecte obiecte sunt cele pe care le ai recent aduse in camera. Pixurile, ceasurile sau dispozitivele primite cadou ar putea fi extrem de atractive pentru un microfon spion. Asta nu inseamna, insa, ca microfonul  nu poate sa fie intr-un obiect pe care il ai de foarte multa vreme.

Daca ai cautat peste tot si inca ai impresia ca este cineva care te asculta, atunci este timpul  sa treci la pasul urmator. Acesta presupune fie angajarea unui detectiv particular, fie achizitia unui detector de microfoane spion.


Ce reprezinta un astfel de detector?

Un detector de microfoane spion este un dispozitiv destul de simplu, care depisteaza dispozitivele electronice cu unde radio. De regula, un astfel de dispozitiv este destul de costisitor, asadar, o buna solutie ar fi sa angajezi un detectiv particular. Exista si solutii mai ieftine pentru detectare, insa nu sunt chiar recomandate, deoarece nu sunt intotdeauna atat de eficiente precum ti-ai dori.

Scanarea de care beneficiezi daca angajezi un detectiv, este una extrem de eficienta si este facuta cu aparate de mii de euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *