microfon spion

Spionajul este o actiune destul de dificila. Cu toate astea, sunt din ce in ce mai multe persoane care apeleaza la servicii de spionaj. In primul rand, pentru ca este mai accesibil, existand microfoane spion care cost doar cateva zeci de lei si in al doilea rand pentru ca este foarte eficient.

Daca vrei sa afli ceva despre partenerul de viata sau despre partenerul de afaceri si vrei sa instalezi microfoane spion, iata cativa pasi pentru a face asta:

 Asigura-te ca instalezi microfoanele intr-o camera in care persoana respectiva vorbeste lucruri importante

Este o decizie proasta sa instalezi un microfon in dormitorul sau, daca nu este partenerul tau de viata si vrei sa il prinzi inselandu-te. Incearca sa instalezi microfonul in birou sau chiar intr-un dispozitiv pe care persoana respectiva o poarta mereu alaturi de ea. Spre exemplu, un incarcator de telefon poate sa fie o solutie excelenta. De asemenea, un stick usb este o varianta foarte buna.

Daca stii ca majoritatea convorbirilor le poarta intr-o anumita camera, focuseaza-te pe obiecte vechi din camera respectiva: un tablou, o lampa, un prelungitor sau un aparat de aer conditionat, pot fi locuri perfecte pentru instalarea unui microfon spion.

Asigura-te ca il instalezi in elemente functionale si incearca sa te asiguri ca nu intervine nimic intre tine si informatiile de care ai nevoie. Spre exemplu, un aparat de aer conditionat poate sa produca destul de mult zgomot in asa fel incat sa fie extrem de deranjant si sa bruieze sunetul.

Opteaza pentru un microfon de buna calitate

Daca vrei sa obtii toate informatiile de care ai nevoie, este bine sa te asiguri ca achizitionezi un microfon de o calitate superioara. Asta inseamna ca trebuie sa iei unul cu o claritate foarte buna, cu dimensiuni cat mai reduse si cu dotari excelente. Atunci cand ne referim la dotari excelente, ne referim la :

– Baterie foarte buna. Trebuie sa reziste zile intregi fara niciun fel de problema;

– Posibilitatea de conectare prin intermediul GSM. Exista microfoane spion pe care le poti accesa printr-un simplu apel Gsm. Sunt extrem de eficiente si pot duce la rezultate impresionante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *